Köpt grejer...

Jag köpte grejer innan, och det blev:
* en regnjacka-smålänningen
* ett par regnbyxor-smålänningen
* ett par gummistövlar-smålänningen
* en hösttröja-lindex
* ett par skönare material, jeans-lindex
* ett par ridsockar-granngården
 
Och vi köpte även en kedja till Evita istället för bom, eftersom hon har tagit sönder bommen så tog vi kedja istället.
 
Men snart så ska familjen titta på "sommar med Ernst", det tycker jag är bra.
 
Men imorgon blir det ingen ridning, för då får dom vila inför ridlägret, så dom är pigga tills dess! Så då åker vi bara dit och ger dom mat och packa i alla saker vi ska ha med oss till hästarna, typ sadel, träns o.s.v, och så måste vi packa till oss själv också, så det blir mycket och hålla reda på imorgon, men det blir nog bra. Så ha det bra, kram Moa! ♥

Hoppade idag! ;)

Idag så hoppade jag och det gick jättebra, vi hade ett räcke och ett kryss på varje kortsida och en bom vid en sida vid varje hinder, så jag är jättenöjd med henne ♥ Och innan så putsade jag min nya/begagnade ridstövlar och Cizzis lädergrimma, så att hon blir fin till ridlägret! :D Och sen ska vi titta på tv, tror jag, om det är något bra program idag... Kram Moa! 

Sådär!!

Gick sådär idag, hon va lite osäker på titthindrerna, men sen tipsade Ann Hellström (ridlärarn) att jag skulle räta upp mig och knacka på med fötterna innan hindrerna, och det gick bättre, jag är nöjd med Cizzi! ♥ Och innan putsade jag och pappa Cizzis sadel och träns här hemma, och det va inte kul, så tråkigt, men det blev mycket fint!
Ha det, kram! ;)

Till b-tränare! ;)

Snart så ska jag och Alice och en annan i stallet som heter Annie till en b-tränare, så ska hon ha lektion för oss. Det ska bli riktigt kul! :D Så då tar alla tre med våra ponnyer dit! ♥ Så jag hoppas att det kommer att gå bra för oss! :) Och sen ska jag inte göra mycket mer idag. Ha en bra dag, kram kram! ;)

Putsade!

Hej! Var i stallet idag men red inte, putsade Evitas sadel och hennes tre träns ;). Det behövdes kan jag verkligen säga! :) Måste sköta det bättre... :) Nu ska jag inte göra så mycket, jag och Moa skrev upp en lista med det som vi behöver till ridlägret, många saker ;). Det blev tillslut över 35 grejer, hela bilen kommer vara fullproppad med saker, men jag längtar jättemycket till ridlägret och det ska bli SÅ kul! :D Imorgon ska vi träna för Ann Hellström, B-tränare i hoppning, inte helt fel! :D Ska bli jättekul, det är bara jag och Moa och en till som heter Annie :D. Ha det så bra!
Kram Alice! :)

Red 35 min! ;)

Red bara 35 min idag utan avskrittning, tränade dressyr och hon gick bra, tuggade på bra och gick ner på tygel, duktig min finaste tjej! ♥ Men om mindre en än vecka så ska jag, Alice, Cizzi och Evita på ridläger, Sjöstjärnans ridläger, längtar så sjukt mycket efter det, och då ska vi ju vara där i åtta dagar, vi åker dit på lördag och kommer hem på söndagen veckan efter! :D Så det blir två pass om dagen varje dag då, hoppning, dressyr, rida ut o.s.v! ;) Så får se om jag hinner och blogga, och om jag ska ha med datorn, för på mobilen är det ju inte gratis o surfa! :/ Kram Moa! ;)

Pollsen är hemma! ;)<3

Nu så är pollsen här hemma, vi har ridit ett pass men sen blir det ett till! :) Sen kör vi tillbaka dom till stallet. Och sen drar jag, mamma och Alice till ECO! :) Jag kommer att köpa bl.a. spö och flugskydd till Cizzi, men det kommer nog säkert bli att jag köper något mer! ;)
Me♥
 

Dressyren! :D

Gick jättebra idag med dressyren med Cizzi, hon gick ner på tygel idag också! :D Hon är ju så duktig min flicka! ♥ Jag är jättenöjd med henne! :D Jag vet inte vad jag ska göra sen! :/ KRAM!! ;)

Kanon ridpass! <3

Det gick kanon idag på ridpasset, hon gick ner på tygel jättefint! :D Och tuggade på bra i bettet och hon koncentrerade sig väldigt bra. ♥ Vi tränade hoppning och dressyr, och båda gick kanon, hon kom bara lite fel efter kombinationen, men det redde vi ut jag och Cizzi! ♥ Så jag är riktigt nöjd med henne ♥ Och sen ikväll kommer det gäster, hon som rider Cizzi också, ska komma och hennes kille! :) Och sen ska vi kanske vara barnvakt...
Men ha en kanon dag då, kram kram!! :*

Hemma från Öland

Nu så är jag hemma från Öland, vi har haft supermysigt, badat, solat och lekt med kusinerna, och familjen sov i en liten stuga bredvid huset. :) Men det tog ju 3 timmar o åka dit, jobbigt! :p Men det gick bra! Men nu så är jag helt slut, så imorgon rider jag Cizzi! :)♥ Kram!! ;)

Hos kusinerna!

Nu så är jag hos kusinerna på Öland! Och vi ska snart åka hem.
 
Bloggar mer när jag kommer hem :)
 
Ha det bra, kram! <3

ÖLAND! :D

Snart drar vi till Öland! :D
Ha det kanon! Kram! :D

Träning för Isabella!

Red ju för Isabella idag, gick jättebra! Är supernöjd över henne! Gick i form och hon var mjuk :D. Som Moa skrev så drar vi till Öland imorgon, jippi upp klockan 07.00 eller inte :(. Men ska ju bli kul och komma dit och bada och sola! Har aldrig varit där innan! :) Och mina kusiner har hyrt en stuga där och dom ska vara där i en vecka men vi ska ju åka imorgon och stanna tills på onsdag, alltså sover vi bara över en natt. Min moster sa att våran familj får bo i en gäststuga bredvid så det ska bli kul! :D
Film från träningen idag:
Jag har rosa regnjacka och Moa blå fleacejacka ;).
Film från trämningen:
Jag har reflex på min säkerhetsväst ;)
 
Kram Alice! :D

Red ändå!

Gick inte bra, hon va stel och hon lyssnade inte på mig, men det var nog för att hon har haft fång förut och då hade hon ont i hovarna. Men hon är ju tjock, så vi ska sätta på betesmasken igen! Men jag längtar tills imorgon!! För då ska vi till ÖLAND!! :D♥ Men ha det bra mina vänner!! :) KRAM! (;

Gomorron!! :/

Nu när jag vaknade så tittade jag ut och då bara öste regnet ner! :/ Och det stog på klart.se att det skulle bli regn hela dagen, och vi ska ju ha ridlektion idag för hon som har lasttränat Evita, men vi vet inte om det går nu!! :( Men det kan ju ändra sig, vi får la se! Kram! ;)

Lotta på Liseberg!

(Jag), pappa och Alice ser på "Lotta på Liseberg", och det är inte kul :p Fast jag tittar typ inte, det är ju inga bra artister. Så jag bloggar istället! :D Kram! :D

25°c

Vilket underbart väder, äntligen sol efter allt regn här! Hoppas det är lika fint här som hemma hos er! :D Nu ska jag spendera resten av dagen i solen. Stekarn! ;D Ridit Evita idag, bommar, koner och ett hinder! Det gick jättebra, allt annat än lat! ;) Kul att rida pigga ponnysar :). Kanske kommer upp film på ridpasset sedan! :
Kram Alice! ♥ :D

Ridpasset med Cizzi! :D

Tränade markarbete med lite bommar, koner(slalom) och ett räcke. Gick sådär, hon är ju för seg!! :p  Händer ju ingenting... Men nu har jag duschat och ätit, och jag kanske ska gå ut lite! :) Men jag hade ju en hemlis, och nu tänkte jag berätta den och det är att..... på onsdag ska hela familjen till Öland, till mina kusiner (dom bor inte där), ska bli så himla roligt, men vi stanna där bara till torsdagen :/ Men vi har ju Cizzi och Evita också, att ta hand om, dom får vi inte glömma ju! :) Men en annan som brukar rida Cizzi och Evita fast Cizzi mest, ta hand om dom onsdag och torsdag, så det är ju bra de ju! :D Längtar, men jag kommer o sakna Cizzi! ♥ Fint väder idag! :) Men ni få ha en härlig dag, kram kram! :*

Tävlar om ett scapa schabrak på nellieberntsson.se

Jag är då med och tävla om ett scapa schabrak hos nellieberntsson.se! :)
Ha det bra, kram! ;)

3 studs!

Hoppade 3 studs med Cizzi idag, och hon va jätteseg, men vi ha börjat ge henne havre nu, så kanske märker mer om en vecka eller nåt! Men vi kommer öka med havret lite sucksisivt (stavning). Men det kommer väl att bli bättre, hon ha ju vart jättetjock också, och är fortfarande, fast inte lika tjock... Och nyss så gick jag och Alice ut i skogen och plockade kantareller! Kantarellmacka sen då! :D Och sen solsidan! :) Haha, solsidan är faktiskt bra, den är rolig! :)
 
Jag och Alice och hästarna när vi bada! :D♥
Ni få ha det gott! :D Kram Moa!!

Badat med pollarna! :D<3

Idag så badade jag och Alice med pollarna (Cizzi och Evita), och det va jättekul och jättehärligt, vi simmade också med dom, gud så härligt asså! :D Först va det ganska kallt i vattnet, men sen blev det asskönt! Dom och vi tyckte att det va jätteroligt! :D Red i 2 och en halvtimme, gött väder också, och nu så har vi duschat och ätit middag. Vi var ju i stallet i ca 4 timmar, så härligt och va med hästarna! Man bara njuter ♥ Det kommer filmer/kort sen när vi badade, har inte hunnit än! ;) Så ni få ha det kanon! :D Kram från Moa! ;)♥

Mys...

Nu så har jag suttit och haft  mys med syster och ätit lite godis till tv:n (Y) Och imorgon så rider jag väl ut med Alice! Och sen vara hemma, så skönt! :D Nu så rider jag varenda dag, så roligt, skulle absolut inte klara mig utan ridning, Cizzi och hästar! :D Går bara inte! ♥ Och nästa vecka så kanske familjen ska någonstans som jag berättar mer om nästa vecka, hehe, hemlis! ;)
Lilla Tarzan, ena katten i stallet! :)
Men ni få ha det! Kram kram! :*

Ridit PEVART!! :D<3 (Evita)

 
Kram!♥

Kom 3:a ;p

Jag kom 3:a på minigolfen, haha, så dåligt xd, mamma kom först och sen pappa och sen jag och sen Alice! :p Men det va kul! :) Och efter det så köpte jag mjukglass med saltlakrits strössel, det va kanongott! :D Och nyss så tittade familjen på "sommar med Ernst". :) Det programet tycker jag är bra. Kram!! ♥

Minigolf! :D

Snart så ska familjen åka och spela minigolf! :D Jag kommer nog komma sist men kul ändå! Och ifall vi sköter oss, och inte "sjurar" (stavning) ihop, så få vi glass! ;)
Gullepluttis♥
Ha det! Kram! ;)♥
 

Förlåt!

Inte kunnat blogga på jättelänge för jag har inte kunnat logga in men nu på sjunde försöket gick det äntligen! Som Moa har skrivit ska vi hoppa idag! Ska bli kul :D.
Kram Alice! :D

Hoppa!! ;)

Idag så ska jag och Alice hoppa med ponnysarna! ;) Det ska bli kul. Det kanske bli lite oxer räcke kanske mer.
STAMPE♥
Kram! ;)

Jättevarm dag!! :)

Idag så har det varit jättevarmt, ca 28 grader. Och jag red ju Cizzi idag också, dressyr, och då va det extra varmt med väst och hjälm, men det gick bra, red ju på förmiddagen. Men jag har haft en bra dag, och imorgon så kommer det en ny bra dag! :) Imorgon ska jag kanske hoppa lite med Cizzi! :D ♥
CUTE♥
Kram!! ;)

Red i 3 timmar! :D <3

Vi red i 3 timmar, men vi skrittade mest och vi badade med dom! :D Dom och vi tyckte att det va jätteroligt och skönt! :) Det blev en långritt... Så jag va typ i stallet nästan 5 timmar. Så roligt! :D Evita va jätteduktig! ♥
Ha det bra! ;) Kram!

Rida med Johanna! :D<3

Nu på förmiddagen så ska jag rida Evita med Johanna! :D♥ Antingen blir det dressyr, markarbete eller rida ut! ;) Alice sover ju över hos Maja och då kommer hon hem på eftermiddagen, så då rider jag och Johanna ponnysarna istället! :D Så det ska blir roligt! :)
Amy, Alice förra skötponny! Hon är en Shetlandsponny ♥
Kram Moa! ;)

Jag har TRÅKIGT!! :/

Jag red ut med Alice idag och det gick jättebra, red 1 timme. Och sen tog vi hand om mammas kunds/andra ryttaren till Cizzis, hund. Men nu så har jag JÄTTETRÅKIGT!!! :/ Jag vill ju va med någon, men alla är ju typ iväg någonstans, och Alice är med en kompis, så då kan jag inte va med henne, jag har ju inget o göra!! :'(
KRAM!

Lejonen vann! :D

Lejonen vann med 56-28 mot Målilla. :D Och nu så tittar jag på fotboll med pappa och Alice, och sitter vid datorn. :) Det är Spanien-Italien, det står 1-0 till Spanien, vet inte vem jag hejar på!
Snövit kan hoppa ♥
Ha det! ;)

Ösregnar :/

Idag så ösregnar det hela dagen och åska, så vi kan inte rida idag, men sen ikväll kl. 18.00 så ska jag och pappa på speedway, Alice kan inte följa med för att hon ska på 5-kamps party hos två kompisar som har det. Så jag och pappa åker själva. :) Vi åkte bara och gav dom mat innan, och dom hade släppt in dom i boxarna, så dom fick stå inne en stund, och sen ikväll ungifär kl. 21.00 efter speedwayen så ska jag och pappa åka till dom igen och ta in dom och ge mat en gång till, för dom som äger stallet åker iväg, och dom kommer tillbaka på onsdag! :)
Lilla Snövit! ♥
Kram! ;)

RSS 2.0