Gick bra! :)

Vi hoppade bana idag med oxer, kombination, räcke och grind, och det gick bra. Men först va hon seg som sirap, men sen gick det bättre, bana hoppade jag 70cm som högst, och bara ett hinder så hoppade jag 90cm som högst, det va så härligt o hoppa 90cm! :)
Kram! ;)
 

Kussisarna har åkt hem!

Nu så har kussisarna åkt hem! Men sen så ska jag hoppa Cizzi!! :D♥ LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!! ♥ Och sen ska jag inte göra så mycket mer idag! :)
Hihi! ;)
Kram på er! ;)

ONE PIECE (jump in) :D

Idag så har ju mina kussisar och min moster vart här och dom ska ju sova över till imorgon, och då åkte vi först till nille och sen till smålänningen, och på smålänningen köpte jag en one piece (jump in), och min kusiner köpte med kortarmad, här kommer bilder! :D Asgoa! ;)
Ena kussen! ;) Så himla göllig ♥
Andra kussen! Så sweet!! ♥
Jag då! ;)
Suddiga bilder vet, men är tagen med mobilen! ;)
Men jag red ju Cizzi idag, och vi red dressyr och det gick kanon, hon böjde sig superfint i volter, red på bra, pigg och glad tjej! ;)♥ Imorgon ska vi HOOOOPPA!!! LÄNGTAR! Cizzi jag längtar efter dig varje gång jag inte se eller träffa dig! ♥ Kram! ♥

....

Nu så ska jag äta soppa.

 

Denna är bra! ;)


Har köpt nya skor!! :D

BJÖRN BORG!! :D Snygga?? :)
KRAM...

Red inte Cizzi! :/

Kunde inte rida Cizzi idag, hon såg inte så bra ut. Men jag och Alice red Evita tillsammans... :) Jag har nyss duschat, det va skönt!
Söt va? ♥
Göllig va? ♥
Gammla bilder, tagna från förra sommaren! ;)
Kram! ♥

Till stallet om 30 min. :D

Snart blir det stallet, men jag får se hur Cizzi mår idag. Om det går att rida henne, annars få jag väl bara hjälpa till stallet och titta när Alice rider Evita! ♥ Och sen slappa här hemma resten av dagen. ;)
Förra veckan tog jag och Alice lite kort! ;) Jag på denna bild!
Kram! ;)♥

Ridpasset! ;)

Idag så tränade vi på markarbete, och det gick super idag! ;) Hon böjde sig fint i volter, och jobbade på bra. ♥ Men efter ungifär en halvtimme så när jag skulle sakta av till trav från galoppen så snubblade/vrickade till rejält. (Vet inte riktigt vad som har hänt ännu). Men då saktade jag av till skritt och tittade och då kändes det okej, så jag provade och trava lite försiktgt men så kände jag att hon haltade, hon trampade inte i någonting med högra framhoven som det va, så tycker så synd om henne, ska titta mer på det vad som kan ha hänt. Love you Cizzi! ♥ Men nu så ska jag titta lite på fotboll med pappa och Alice. ;)
Cizzi och jag ;) (Vet att hon är tjock men det är för att hon har ätit för mycket gräs i hagen x) Men hon har haft lite betesmask.) KRAM! ;)

Home again!! :D

Ljuva hem! :D Sen ska jag äta middag och sen baka Brownies med mamma och Alice. MUMS... :) Och typ vid 5-tiden ska jag rida!! SKÖNT VÄDER UTE, SOL, TYP 20 GRADER!!! :D GÖTT! :) Innan öste regnet ner, men nu på några dagar har vi haft tur med vädret, hoppas det håller sig så fint till vi ska rida! :)
Min goa bäbis!! ♥
Ha en skön dag! ;) Kram från Moa! ♥;)

OUTFIT!! ;)

*Två spännen
* Tröjan som ni ser
* Rutiga shorts med olika färger, bakgrunden är typ brun
* Svarta tajts
Kram! ♥

Ska till...

...mormor och morfar snart. Och köpa blommor... Och i eftermiddag ridning! ;)
Denna är bra! :)
Kram! ;)♥

Tittat på tv!! :)

Jag tittade på inspelat "Lotta på Liseberg" och nyss på "Allsång på skansen". Ganska kul... Men nu så ska jag sitta vid datorn resten av kvällen. :D
Tog i för går, trött pojke ♥ Kram!! ;)

Tv:n

Hej!Kollar på tv nu med familjen, Allsång på Skansen! :) Det är ganska bra tycker jag! Hinner inte blogga så mycket nu för ska titta på tv nu och jag bloggar från Ipaden ;)!
Gammal bild, jag vet!! :D
Kram Alice! :)

Klippt mig! ;)

Ja, då har jag nu klippt mig, här kommer en bild.
Nyklippta jag! ;)
Idag när vi red så va det ju kanonväder men sen vid 2 tiden och framåt, så har det inte varit något bra väder, det har ösregnat, åskat och blixtrat. Men vi hade tur med ridningen! :D Kram Moa ♥


Ingen film!

Det blev ingen film, för att det funkade inte.

Sen kl. halv 6 så ska jag klippa mig. :D
På den bruna shettisen är Alice och shettisen heter Smulan och på den andra shettisen sitter jag och det är ju Maja! ♥ Ha det! ;) Kram Moa ♥

Videor!! :)

Stallet! :)
Hur det gick idag med Cizzi och Evita! ♥

Nu så ska jag titta på en film med Alice, den heter "Flickan 2" :)
Kram ;)

Sovit skitdåligt! :(

Jag har inte alls sovit gott inatt, jag inbillade mig att Alie och min hund va afrika barn, VÄLDIGT LÄSKIGT!Det händer två gånger och då flyttade jag till andra sidan, men då hände ännu en gång till. Och sen krafsade min hund i mitt ansikte för han ville att jag skulle kela med honom mitt i natten, och han pep typ hela tiden, VÄLDIGT JOBBIGT!!! :PSå sov inte alls mycket inatt, jag är trött, men 20 över 8 så drar jag och Alice till ponnysarna själv, och kanske hoppa lite om det inte ha regnat för mycket inatt. Men nu regnar det inte i alla fall. Så hoppas vi kan hoppa. :D Sen ska vi va hos ponnysarna i 3 o en halv timme för att mamma hinner inte hämta innan dess, hon jobbar ju. Men det blir roligt! :)
Ha det kul! ;) Kram Moa! ♥

Godnight! <3

Jag och Alice och den svarta är våran ena vovvsing, Trixi,heter han och våran andra lilla vita vovvsing är Nalle ♥
Ha det bäst!! :D Kram Moa! ♥

Ändra hårfärg! :D

Jag funderar på om jag ska ändra hårfärg! :D Typ till mörk mörk brun, skulle det passa mig tror ni? :) Eller ge förslag för andra färger! Nu har jag ju utväxt också, men det vill jag inte ha isåfall.
Kram Moa! :D♥

Kalaset!

På kalaset så var det jättegod mat och efterrätt, maten blev grillad kyckling och pastasallad och efterrätten blev jordgubbar med glass! :D Det var väldigt gott!! :) Lekte med mina kusiner också, tyckte dom va kul. Ska nog titta på "Lotta på Liseberg" sen, vi har ju spelat in det. :)
Min kompis farbrors ena kattunge som deras katt fick för länge sedan. ♥
Ha det ;) Kram Moa! ;)

Kalas kl. 18.00 hos min farbror

Då blir det att åka på kalas kl. 18.00 hos min farbror, träffa kusinerna, farmor, farfar och min andra farbror. Jag kommer ju hem sen på kvällen.
En vovve som vi tog hand om en gång, Musse heter han och jag då! ;)
Ha det bäst! Kram Moa! :D

Tittat på en halv film! :)

Alice laddade ner fel film för det tog slut efter halva, haha... Alice x) Vi såg på Dreamer! Den är ju skitbra. :D
Kram Moa ♥

Dåligt väder! :/

När jag och Alice skulle rida så bara öste det ner regn. Det var jätteblött på ridbanan så vi tänkte att vi skulle rida ut men det var ju lika geggit där också, så vi red lite på banan istället, bara 35 min. Men det blev dressyr istället eftersom det var så däligt väder. :) Men nu så ska jag äta ungspannkaka! :D
När Alice skulle måla nailsen! :)
Kramisar från Moa!! ♥

Stallet här kommer jag!! :D<3

Strax så ska jag till stallet!! :D Idag blir det markarbete. Med kanske lite bommar och koner. Idag så får jag och Alice vara där själva, för mamma och pappa jobbar ju. Men det går ju bra de! :)
Jag och Alice! :D♥
Ha det gött! ;)

Snart sova! :D

Snart så ska jag sova, så jag säger godnatt läsarna! :D
Hihi ♥
Kram Moa ;)♥

Ridningen!

Hej! Red ju ut med Moa idag, hoppade lite i skogen och det gick jättebra! :D Nu ska jag inte göra så mycket. Läsa lite bloggar och så! :D
Kram Alice! :)

BILD! ;)

Bjuder på en bild på mig! ;)

Gick toppen idag :D

Gick toppen idag med min söta flicka! ♥ Hon är ju den bästaste! :D Love you Cizzi :*
Sötis♥

Har nyss storhandlat med familjen, jag och Alice typ sprang runt i affären typ hela tiden, haha x) Normala asså, men jag retade Alice att hon var kär i en gammal gubbe, haha xD (Gammla gubben hade en cykelhjälm som såg ut som en ridhjälm, haha, den var ju cooool!! :D)  
Kära dator, jag älska dig så mycket, du är mycket värdefull sak, du är en del av mitt liv ♥
Såhär var det, för några år sedan ville jag så gärna ha en egen dator, och då önskade jag mig en mini-pc i julklapp, för jag trodde aldrig att jag skulle få en större/vanlig dator, men då när jag öppnade paketet så trodde jag inte att det va sant, jag trodde att det va en låtsas dator, haha xD Så jag blev sjukt glad, så sen dess har jag varit inne nästan varje dag förutom om jag har varit någonstans. Love you min kära dator, du kommer alltid finnas kvar i mitt liv sen när du dör också, kommer aldrig och glömma dom fina minnerna vi har haft... ♥

Sen så ska jag kanske titta på lite tv med family, jag får se hur jag gör. Och sen efter det lite dator till, blir det säkert... Och sen sova! ;) Vänta jag glömde 1 eller 2 saker familjen ska ju äta strawberry och sen lite senare kvällsmat kanske!! Mums vad gott..... :D Kramis ♥
 

Gomorron! :)

Nu så ska snart åka till stallet och rida, det blir att rida ut med Alice! :) Jag får se hur det går, det går väl säkert bra, hoppas jag. HERE I COME CIZZI AND EVITA! ♥
Jag ;)
Kram på er! ♥
 

Natti natti!! ;)

Sov så gott alla, för nu så ska jag zzzz... ;)
Söta lilla Nalle!! ♥
Kram! ♥

Färdig med nails now! :D

Nu så är jag färdig med min naglar, jag skulle hjälpa Alice också lite med sina naglar! :) Jag blev faktiskt riktigt nöjd med dom, men fick göra om en för först blev jag inte nöjd med en nagel, så jag gjorde om den och då blev det betydligt bättre! :D
Detta är då mina naglar! :D Fina/fula?
Och detta är Alice naglar, syns inte så väl, men vi gjorde så att det sprack på hennes naglar med, det blev för suddigt/ljust om man skulle ta kort närmare, men ni ser väl typ! :D Fina/fula?
Snart så blir det zzzzz....i min skönaste säng!! :D♥
Kram Moa ;)
 

Speedway!

Yes, kollat speedwayen nu och etta kom... MARTIN VACULIK, SLOVAKIEN!
Tvåa kom... CHRIS HOLDER!
Trea kom... BARTUSZ!
 
Riktigt rolig match med mycket omkörningar det var i Gorzów i Polen! Även om vi satt hemma och kollade på tv:n var det roligt! ;D Finalheatet började det ösregna så det blev ganska geggigt så där var det inte omkörningar. Nu ska jag inte göra så mycket, blogga lite och läsa andras bloggar! :)
Kram!

Målar naglarna :D

Nu så håller jag på och måla naglarna, men jag är inte riktigt färdig än, men ni får se resultatet sen när jag är helt färdig!! :D
Mina fötter, jag tog fotot innan idag på dagen här hemma! :)

NYA DESIGNEN!!! :D

Jag och alice är riktigt nöjda med den nya designen, det är ju Anna som är bäst på att göra designer asså. Hon  är ju grym! :D Visst är den skitfin om man ska uttrycka det? :D Speedway and candy then what! :D♥ Snacka om myyysig dag asså, med family! ♥
Tog denna bilden innan inomhus genom ett fönster som ni kanske se lite! ;)
 

Tjena!

Hej! Just nu sitter jag vid datorn, igår var det ju midsommar och då var jag och Moa uppe till 01.00 så det blev ingen ridning idag :(. Men vi åkte till stallet och kollade till dom och fixade maten och det ;). Så i stallet har jag varit! Klockan sju ska hela familjen kolla på speedway på tv, och ni som är intresserade om vem som kommer att vinna, även om jag tror att ingen är det men jag kommer att skriva det på bloggen sen egalefall! :D Nu blir det att bara gotta sig med godis, ni har väll inte missat den nya designen på bloggen, tryck på F5 om ni inte ser den ;). Bästa Anna på annasylves.blogg.se som har gjort! 
Kram Alice! :D 

Handlat GOOOODIS! :D

Nu har jag handlat godis!! :D Godis är ju bara för gott asså. Det går ju bara inte att leva utan godis, vem kan det liksom? Inte jag i alla fall, haha, typ beroende, men det är ju så grymt gott!! :) Och nyss så åt jag pommes och korv, gott de. Men jag har en tid som jag inte få äta godis innan och det är klockan åtta på kvällen, jag få bara inte äta godis innan den tiden, för att då kan jag inte sluta att äta, för det är ju så gott! :D Idag blev det lösgodis, det brukar det o bli!
 Mitt goda GODIS!!! :DD ♥ Älskar dig goooodis!! ♥ Du är mitt allt! ♥ Förutom Cizzi, henne får jag inte glömma!! ♥
Kram Moa ♥
 
 
 

Om oss

Det är jag och min syster som har bloggen. Jag då, Alice Johansson är 11 år och fyller år 31 januari. Jag har alltid älskat hästar i hela mitt liv och kommer säkert att göra det. Jag har en egen c-ponny som heter Evita som jag köpte 5 februari detta året. Inom ridningen satsar jag stort inom hoppningen och drömmer om att tävla sm med Evita i framtiden. När jag blir stor vill jag bli proffesionell(?) hoppryttare och siktar mot toppen. Jag är mycket tävlingsinriktad och har stora krav på mig själv. När jag träffar en främmande person är jag oftast blyg men de personer jag känner lite mer tycker att jag är rolig.
 
Moa: Jag är en tjej på 12 snart 13 år. Jag fyller år 17 oktober :). Jag älskar hästar och har en maxad c-ponny som heter Cizzi. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor, finns mycket saker att välja på. Jag har 3 egna kaniner som jag älskar och sköter om också :).

Inget o göra!

Jag ha tråkigt... Men nu kom jag på att jag kunde blogga, hehe! :D Gör inget just nu, sitter bara vid datorn och blogga, som vanligt! :D Jag ha ätit chips och godis, nam nam, så gott det va!
Dåligt kvalité vet, men aja, en bild i alla fall.
Årets midsommarklädsel blev:
* Blus/tröja/linne eller vad man ska säga
* Vanliga jeans shorts
* Vita tajts
+ plattat hår! :)
Digga skalet till min mobil, köpte det på liseberg när jag va där med klassen detta året. :)
Ha en fortsatt bra midsommar! ;)
Kram Moa ♥

Midsommar! :D

Idag så är det midsommar, det blir ridning sen äta presskinka och potatis och majonässås, på dagen. Sen på kvällen så ska vi till mammas "kompis" och det ska inte bli roligt!!! :/ Det är min dag idag! ;)
Jag tog denna bilden för någon dag sedan. Blev faktiskt nöjd med den! ;) Söta Stampe <3
Ha en kanon midsommar! :D Kram Moa! ;) <3

Snart drar jag till Eco!

Yes, snart drar jag, mamma och Moa till Eco i Värnamo! :) Bloggar om vad jag köpte sen!
Kram Alice! :D ♥

Bra dag!

Idag så har det varit en bra dag, först ridit, vi hoppade och det gick kanon! :D<3 Och sen va jag med mammas kompis för att mamma skulle jobba. Och sen va jag och Alice barnvakt till mammas kunds lilla 2-åriga barn, och hon va grymt gullig, hon tyckte att det va roligt att klippa, hon satt typ i 25 min och klippte, haha...så gulligt asså. <3 Och sen fikade vi kladdkaka, som jag och Alice har bakat idag. Och nu så sitter jag vid datorn och ska nog snart se på lite tv med familjen! ;)
Jag och Majsan! <3
Kram Moiisen! ;)

Barnvakt!

Har nyss varit barnvakt åt en jättesöt 2-årig tjej, hon hette Emmy! :)
Kram Alice! :D ♥

Gäster...

Vi firar för Kevin har tagit studenten, nu ska vi äta efterrätt! :) Gott! Glass och rabarberpaj! :D 
Kram Alice! ♥

Trött....

Igår så fick jag min systers/andra ägaren på bloggens kanin, och då skulle jag hoppa lite med henne men då gick hon på hårt och då gick en klo av så att det började blöda ganska mycket, så jag hade inte så tur, men idag när jag tittade så såg det bättre ut. Men idag så handlade jag med pappa och sen red jag Cizzi, och jag och Alice red ut, och det gick bra, förutom att hon va superseg när vi skulle rida iväg, men när vi skulle rida tillbaka så va hon superpigg, och jag kunde typ inte stanna henne, för att då gick hon på sidan, men det gick bra, när jag hoppa med henne och rider dressyr och markarbete så har jag sporrar på henne, men det beror nog på att och är väldigt tjock nu, eftersom dom går på sommarbete. Och sen åt jag middag och sen duschade och sen åkte jag på Speedway med pappa och Alice och sen kom jag hem och tog jag det lungt, så det har varit fullt upp hela dagen.

Lilla Snövit ♥

Söt hon är ♥
Ha en bra kväll!
Kram Moa ;)

Kollat på film...

Hej! Har kollat på film nu, kommer inte ihåg vad den heter men skit samma, den var bra ;D. Nu ska jag inte göra så mycket, förutom att kolla in lite bloggar och så! Ha det bäst! ♥
Kram Alice! :D ♥

Fotbollen!

Sverige förlorade med 2-3 :(. Tråkigt, fast egentligen så bryr jag mig inte så mycket men ändå, tråkigt för Sverige! :)
Kram Alice! :D ♥

Dagen!!

Hej! Idag så har jag varit på studenten, min storebror tog det. Och det va uttråkande, haha... Och sen har jag ridit, jag hoppade idag, och det gick kanon. Hoppade bara 70 cm som högst. Och sen har jag duscat, och nu så tittar jag, pappa och Alice på fotboll, men jag tittar inte så mycket, är inte intresserad, så jag sitter vid datorn istället! ;) Kram Moa!

Olyckad klassfest. :'(

Tyvärr så blev klassfesten olyckad, en del blev ledsna för att det hände olika saker, så en del gick hem. Och sen var det tråkigt, det var typ bara sista halvtimmen som va ganska rolig. Men aja så är det... Kommer att sakna klassen. :'( Men snart så ska jag gå och lägga mig. Kram Moa!

Alla har vi varit nybörjare nån gång!

Skulle egentligen lägga upp videon här men det går inte med denhär nya versionen av blogg.se så här kommer länkningen istället;  http://www.youtube.com/watch?v=z4yVTTjFLK0
En film som visar en mycket ung och grön ponny, och detsamma med ryttaren, som med träning och kämparglöd tillsammans tog sig till LA/LA. Visar att man behöver inte ha köpt en superdyr tävlingsponny för att nå högre klasser, man kan klättra och jobba sig dit från grunden också.

Klassfest!! :D<3

Då har jag varit på skolavslutning och det var kul! Men jag missade bussen, så mamma hämtade mig. Men sen ikväll så är det klassfest och det ska bli roligt! :D Men det är inte fint väder ute, det ösregnar, så få det inte göra, det är ju sommar, men det märks ju inte!

Cizzi o jag!♥
Kram Moa!

Skolavslutning!

Hej! Idag är det skolavslutning! Kul, då kan jag rida VARJE dag! :D Det kommer upp bild på mig när jag kommer hem! ;)
Kram Alice! ;D

Isabelle! ;)<3

Idag så vann 6:an på brännbollen, vi är ju bara bäst asså! :D Och sen åt vi på bambu, mums så gott det va! Och sen följde jag med Isabelle (en kompis) hem, och vi har haft grymt roligt! Och vi ska sova över tills imorgon, och då är det skolavslutning och sen på kvällen så är det klass fest! :D KUL!! Men ha det superbra! ;) Kram Moa♥

Godmorgon

Idag ska min klass spela brännboll mot lärarna, och sen ska min klass till Bambu och äta! ;) Ska bli roligt!

En skötponny som jag red och tog hand om ett tag<3
Kram Moa!

En ny dag väntar imorgon!

Ha det!
Kram Alice! :D ♥

GODNATT BLOGGEN! ;)


Cizzi♥
Kram Moa!

KVÄLLSMAT! :)

Nu så ska jag äta kvällsmat, mums! :) Och sen så kanske jag ska titta lite på tv. Och sen så ska jag till sängen o sova...

En fläta som jag gjorde på min syster/andra ägaren till bloggen en gång, jag blev faktiskt ganska nöjd med den! ;) Kram Moa♥

Hemma! ;)

Hejhej! Idag har jag varit i forsheda skola, och det var GRYMT TRÅKIGT!! :P Men nu så har jag kommit hem från skolan, och jag har nyss ätit. Men idag blir det ingen ridning, jag ska ta det lungt idag. Ha en bra dag! Kram Moa♥

Godnatt <3


Min ponny Cizzi och jag ♥

Ridit Cizzi <3

Tränade markarbete med Cizzi idag och det gick bra, tränade bommar, hon var duktig, jag är nöjd med henne. ♥ I slutet så tränade jag lite barbacka också, och det gick ju inte så bra för mig, när jag skulle galoppera och sen sakta av så skumpade så mycket att jag typ ramlade fram på halsen på henne så att jag inte kom upp igen, HAHA...xD Men det är ju bra träning för benen, och att hålla balansen, gick ju sådär! Och jag har duschat och ätit, och tog lite rabarberpaj från igår, MUMS!! :) Och nu så tittar jag och pappa på fotboll på tv, inte kul tycker inte jag, men pappa tycker det, men jag är inne på datorn i alla fall... Och sen så ska jag gå och lägga mig.

Min Hermelin, han heter Stampe ♥

Min Dvärgvädur, han heter Simba ♥
Kram Moa ♥

Ridpasset!

Hej! Idag gick ridpasset jättebra, hon jobbade på bra! :) Efter en stund jobbade hon i rätt form och lyssnade superbra på hjälperna ;). Red i ungefär 45 minuter :). Nu ska jag titta på fotbollen även om jag inte är ett dugg intresserad men pappa kollar på det. Jag ska läsa lite också om jag tycker det blir för tråkigt. Dom har ju inte börjat spela ännu för dom håller på att prata ;).

Lite suddig bild men ni ser ju vad det är ;D. ♥
Kram Alice! :D ♥

Dagen :)

Hejhej! Idag så va det skola, och det var okej! Och jag har nyss ätit... Och sen när pappa har kommit hem så blir det ridning! :) Det kanske blir dressyr idag med Cizzi ♥ Jag får väl se det!
 
-------
 
Denna låten är bra! ;)
Ha det! ;) Kram Moa! ♥

Skolan!

Hej! Hemma från skolan nu, haft ganska tråkiga lektioner idag i skolan, sista lektionen slutade vi för sent så jag höll nästan på att missa bussen :o. Så var det förra måndagen också och vi hade samma lärare ;). Nu ska jag äta och slappa. IDAG RENOVERA BLOGGEN, TOTALT! :D Ni får se hur det blir ;).
~~~
Här är en bild som jag var och fotade på en tävling på Gark! :)
Kram Alice! :D ♥ 

Godmorgon!

Godmorgon! Gick nyss upp och ska till skolan om 50 minuter. Eller bussen går då, skönt att det inte är så länge kvar till skolavslutningen är nu. Den är på torsdag för oss ;). Det blir nog en ganska lugn vecka i skolan, jag tror vi ska städa lite och så fast vi ska ha samma klassrum och samma lärare som i 4;an :D. Idag ska jag inte göra så mycket förutom att rida Evita! Det ska bli kul, jag vet inte vad jag ska öva på, jag tror jag ska rida dressyr på banan.
En av stallkatterna ;).
En bild på Evita för 1 vecka sen :D.
~~~
Kram Alice! ♥

Alice!

Hej! Jag är en tjej på 11 år. Jag har en egen ponny som heter Evita som jag rider minst 5 dagar i veckan ♥. En dag på lektion och fyra dagar hemma :). Jag älskar och hoppa och jag tävlar ibland ;). Men sedan ska jag börja tävla större tävlingar med henne och det ska bli kul :D. Här på denna bloggen ska jag skriva om mina ridpass och min vardag, jag kommer blogga minst en gång om dagen ;). Om ni ska kommentera här skriva gärna vem det är till alltså börjar ni med att skriva Alice i kommentaren eller Moa om det är till Moa ;). Det kommer också att komma upp en del bilder på bloggen :).
 
Här är jag, Alice! :D
Kram Alice! ♥

Moa!

Hej! Jag är en 13 årig tjej som älskar hästar. Hemma har jag två hundar och två kaniner, och sen har jag även en egen ponny som heter Cizzi, och hon är slutmätt som c-ponny men är säkert nu en d-ponny. Jag rider 5-7 dagar i veckan, jag älskar att hoppa, i framtiden så ska jag tävla mycket med Cizzi ♥ Här på bloggen så kommer det nog bli att jag skriver mycket om ridningen och om hur det går med Cizzi, och om vardagen.
Det här är jag ;)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0